Σελίδες

Mεταφυσικα φαινομενα που πραγματικα κοβουν την ανασα!!!

Σάββατο 26 Ιουνίου 2010

το φαινομενο EVP!

Εαν εχετε δει την ταινια λευκος θορυβος σιγουρα ξερετε για το φαινομενο EVP...!!
Άκουσα για πρώτη φορά σχετικά με το EVP πριν από μερικά χρόνια, αλλά ποτέ δεν έδωσα μεγάλη προσοχή στο θέμα έως ότου άκουσα για "Το φάντασμα Orchid," ένα εκπληκτικά ενημερωτικό CD που περιέχει 79 κομμάτια απο "ηλεκτρονική φωνή», καθώς και ένα βιβλιαράκι με τις ιδιαίτερα ευφυής δοκιμες για το θέμα.



Τι είναι το EVP? Ηλεκτρονικά Voice Phenomena, ή EVP, είναι παράξενο και μυστηριώδη, κατά τα φαινόμενα παραφυσικά γεγονότα ηχητικό άγνωστης προέλευσης,
 που μπορεί μερικές φορές να ακουστεί (και συλλαμβάνονται σε ηχογραφήσεις) σε ποικίλους τύπους ηλεκτρονικών συσκευών, και οι οποίες στην παρούσα αξία τους κατά τους σκεπτικιστές ως απλές μορφές ραδιοηλεκτρικά παράσιτα. Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι η φωνή έχει ένα σατανικό ή δαιμονική προέλευση, άλλοι υποθέσουμε ότι πρόκειται για εξωγήινο προσπάθειες επικοινωνίας, ή ότι μπορεί, πράγματι, να είναι «προβλέψεις» από τον ερευνητή.



Οι φωνές για να λάβει διάφορες μορφές? Και αν φαίνεται να είναι η γλωσσολαλία (πολύγλωσσος), το τραγούδι ή την πραγματοποίηση ανακοινώσεις δημόσιων υπηρεσιών. Που διακόπτουν πρότυπο ραδιοφωνικές εκπομπές, και μπορεί προφανώς να ζητήσει από το όνομα, και να μιλήσει απευθείας με τους ερευνητές (και το πιθανότερο προσπάθεια να επικοινωνήσει με τους ανθρώπους πάρα πολύ απασχολημένος για να παρατηρήσετε αυτά που απασχολούν τη φωνή του παραξενιά). Μπορούν να ακουστούν πάνω από τα τηλέφωνα, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικών εκπομπών, καθώς και ανώμαλο παρεμβολές στις μαγνητοταινίες. Μερικοί απ 'αυτούς φαίνεται να απολαμβάνουν στην έναρξη διαλόγου, απαντώντας σε ερωτήσεις, είτε οικειοθελώς προμήθεια μυστικό, ή πολύ συγκεκριμένες προσωπικές πληροφορίες, χωρίς αμφιβολία ως ένδειξη μεγαλύτερη διορατικότητα τους.



Συχνά, ενδοεπικοινωνίας μεταξύ των εν λόγω περιμένουν και ελπίζουν να μιλήσει βρίσκει τον τρόπο του επάνω στην ταινία, όπως ακριβώς μιλάμε φόντο μπορεί κατά τη διάρκεια της κανονικής εγγραφής, η διαφορά εδώ είναι ότι η ικανότητα της discarnate τεχνικών »για να δημιουργήσει ένα παράθυρο επικοινωνίας είναι φαινομενικά τυχαία, ή κακώς σταθερών . Με άλλα λόγια, ότι τα ηχητικά παράθυρο ανοίγει μόνο για μια στιγμή, και όποιος τυγχάνει να είναι κάνοντας θόρυβο καταλήγει σχετικά με την καταγραφή, είτε πρόκειται για την ορισθείσα ομιλητές ή το παρευρισκόμενους. Φυσικά, όπως με όλες τις "επιστήμες", τόσο συμβατικών όσο και τα παραφυσικά, υπάρχουν αυτοί οι ερευνητές (ή "ερευνητές"), οι οποίοι είναι τόσο πολύ για την εξεύρεση στοιχεία για να υποστηρίξει την εγκυρότητα του τομέα της προτίμησής τους, ότι θα επιβάλει νόημα σε αυτό που θα είχε διαφορετικά είναι μια απλή σύννεφο, αν και παραδόξως σχήμα.



Έντονης έρευνας και της έρευνας, η οποία ξεκίνησε σοβαρά στη δεκαετία του πενήντα (όταν παραδοχές που είχαν την προπαγάνδα του εχθρού είχαν εξουδετερωθεί από το νίκη Allied), αποκάλυψε ότι EVP είναι πολύ πιθανόν ένα πραγματικό, επαναλαμβανόμενο σύστημα interdimensional επικοινωνίας.



Το ενδιαφέρον είναι ότι το φαινόμενο EVP προβλεπόταν από όσα έχουν τη φήμη πατέρες του ραδιοφώνου, της Marconi και ο Thomas Edison που πίστευαν ότι ήταν μόνο θέμα χρόνου πριν από την εκπληκτική τεχνολογία θα μας δώσει τη δυνατότητα να επικοινωνούν άμεσα με τους νεκρούς. Πράγματι, η Edison φθάνοντας μάλιστα στο σημείο να προτείνουν ότι το πνεύμα κόσμος θα ήταν ίσως η πρώτη για την κίνηση της επικοινωνίας με τη χρήση ραδιοφωνικών να έρθει σε επαφή με τους ζωντανούς. Επίσης, εργάστηκε για την ανάπτυξη μιας «ψυχικό τηλέφωνο" ότι ελπίζει να δημιουργήσει ένα μέσο για να συνομιλούν με το discarnate, δυστυχώς, χωρίς επιτυχία.



The Early Years



Φαίνεται ότι η τιμή του ηχογράφηση της πρώτης φωνής πνεύμα στην ταινία πηγαίνει ο Αιδεσιμότατος Drayton Thomas ο οποίος, κατά τη διάρκεια των ερευνών του για τις ικανότητες του διάσημου μέσου, Gladys Osborne Leonard, κατέλαβε μία από τις ακουστικής, εξωπραγματική φωνές που είχε ξεκινήσει την παραγωγή στην ταινία. Αναγνώρισε αργότερα ένας από αυτούς ως η φωνή του πατέρα του. Αυτό συνέβη κάποια στιγμή στα τέλη της δεκαετίας του 1940.



Το ψυχικό Attila von Szalay, ο οποίος ακούγεται συχνά άϋλος φωνές στον αέρα γύρω του, άρχισε να ερευνά το φαινόμενο με Raymond Bayless, ένας ψυχολόγος στις αρχές της δεκαετίας του 1950. αρχικές προσπάθειες τους, με ρεκόρ 78 RPM Pack-Bell-κόπτη και παίκτης ήταν απογοητευτικά. Απτόητος, συνέχισαν τις προσπάθειές τους, χρησιμοποιώντας μια συσκευή που Bayless είχε εκπονήσει και να κατασκευάζονται. Αποτελούνταν από ένα ερμάριο με ένα εσωτερικό μικρόφωνο ανάπαυσης μέσα σε ένα τηλεβόας. Η χορδή μικρόφωνο οδήγησε έξω από το υπουργικό συμβούλιο και ήταν συνδεδεμένο με ένα κασετόφωνο και ένα μεγάφωνο. Σχεδόν αμέσως, άρχισαν να ακούσω ψιθύρους που προέρχονται από το εσωτερικό του υπουργικού συμβουλίου και δεόντως τους καταγράφεται. Το 1956, θα παραχθεί ένα άρθρο που τεκμηριώνουν την έρευνα τους για την Εφημερίδα της Αμερικανικής Εταιρείας για την Ψυχολογική Έρευνα. Von Szalay ασκούνται δέσουν για πολλά χρόνια να χρησιμοποιεί ανοικτή μικρόφωνο συνδεδεμένο με ένα ρολό-to-reel recorder και πέτυχε εξαιρετικά αποτελέσματα.



Στο τέλος της δεκαετία του πενήντα, Friederich Jurgenson, συνταξιούχος σουηδική τραγουδίστρια όπερας, κινηματογραφικός παραγωγός και πουλί-παρατηρητής, ήταν απασχολημένη με ένα πρόγραμμα καταγραφής άγριο πτηνό τραγούδια στα δάση κοντά στο σπίτι του. Για την αναπαραγωγή ανακάλυψε ότι παράξενο αλλοιωμένους θραύσματα της ανθρώπινης ομιλίας φαινομενικά είχε γίνει κατά κάποιον τρόπο τον τρόπο τους επάνω στην ταινία, αν και ήταν απολύτως σίγουρος ότι ήταν εντελώς μόνη της, όταν έκανε την καταγραφή. Αναγνώρισε ακόμη και μία από τις φωνές ως λάθος τη μητέρα του καλεί το όνομά του. Αργότερα, Jurgenson παραδέχθηκε ότι είχε προσπαθήσει να καταγράψει EVP φωνές για λίγο, αλλά χωρίς επιτυχία και δεν είναι τυχαίο καθόλου όταν τελικά πέτυχε.



Ακούγοντας προσεκτικά τις φωνές, Jürgenson διαπίστωσε ότι μιλούσαν σε διάφορες γλώσσες, αλλάζοντας συχνά σε άλλο ιδίωμα, στα μέσα του φράση. Επίσης, είναι πλέον φράσεις ήταν συχνά μια ακατάλληλη δομή ή τη γραμματική και, σε ορισμένες περιπτώσεις, οι συλλαβές είτε ήταν τεντωμένα ή συμπιεσμένο με τρόπο που καθιστά αρκετά δύσκολο να κατανοήσει τα μηνύματα. Το πιο παράξενο πτυχή όλων ήταν ο μυστηριώδης τρόπος που οι φωνές φάνηκε να ανταποκριθεί στις παρατηρήσεις του. Jürgenson άρχισαν να πραγματοποιήσει συνομιλίες με την παράξενη φωνή μέσω της καταγραφής των ερωτήσεων και αργότερα ψάχνοντας την ταινία για τις απαντήσεις. Μετά από τέσσερα χρόνια από την πειραματική καταγραφή, ανακοίνωσε περίεργη ανακάλυψη του προς τον κόσμο σε μια διεθνή διάσκεψη Τύπου το 1963 και το βιβλίο του, Roesterna Fraen Rymden (Φωνές από το Σύμπαν), δόθηκε στη δημοσιότητα τον επόμενο χρόνο στη Στοκχόλμη. Το συμπέρασμά του ήταν ότι το μαγνητόφωνο ενεργούσε ως μια μορφή ηλεκτρονικής σύνδεσης επικοινωνίας με το βασίλειο των νεκρών.



Μετά από αυτή την αρχική έκρηξη ενθουσιασμού, EVP είχε ξεχαστεί, ακόμη και από τον παραψυχολογικά κοινότητας που πραγματοποιήθηκαν, κατά τη δεκαετία του 1960, πολύ περισσότερο ενδιαφέρονται να σπουδάσουν ESP και το telekinesis, και οι οποίοι ήταν χωρίς αμφιβολία μια ήσυχη ενθαρρύνεται από την στρατιωτική κοινότητα στις προσπάθειές τους.



Περιεκτική καταγραφή ξεκίνησε στη δεκαετία του εξήντα από μια μικρή ομάδα ερευνητών που συναρμολογούνται από έναν από προστατευόμενων Jurgenoson, ο Δρ Κωνσταντίν Raudive, Λετονός-γεννημένος ψυχολόγος και φιλόσοφος. Ηχογράφησε χιλιάδες εξωπραγματική φωνές, πολλές από τις οποίες γνωστοποιούνται με πολύγλωσσος των γλωσσών. (Raudive ίδιος μίλησε σχεδόν μια δωδεκάδα, έτσι ερμηνεύοντας τα μηνύματα δεν ήταν συνήθως δύσκολο για τον ίδιο.) Ένα τυπικό μήνυμα πολύγλωσσος ενδεχομένως να αρχίσει με μια λέξη στη λεττονική, στη συνέχεια, δύο στη γερμανική γλώσσα, που τελειώνει με ένα στα γαλλικά. Γιατί φάνηκε τόσο παράξενο το γεγονός ότι οινοπνευματώδη θα πρέπει να επιλέγουν να χρησιμοποιήσουν πολύγλωσσος, Raudive ήταν συχνά κριτική και κατηγόρησε της παρερμηνεύουν τις φωνές του. Ωστόσο, οι επικριτές του, ήταν σε θέση να αποκρυπτογραφήσουν τι ακριβώς αυτές τις φωνές σε ηχογραφήσεις του ήταν πραγματικά λένε - αν ήταν πράγματι μόνο μιλώντας σε μία μόνο γλώσσα - και παραμέλησαν συχνά το γεγονός ότι Jurgenson, επίσης, είχε καταγραφεί παρόμοια μηνύματα πολύγλωσσος.



Μηνύματα Raudive επίσης τέθηκε στο στόχαστρο για τα φαινομενικά παράλογο το περιεχόμενό τους, η οποία περιελάμβανε ορισμένες φορές παρατηρήσεις σχετικά με το χρώμα του πουλόβερ φορούσε, τακτοποίηση στο σπίτι του στο πλαίσιο της προετοιμασίας για εκ των προτέρων τους επισκέπτες, ή ακόμη και για τις αρετές της που ζουν σε Upsala στη Σουηδία. Ένα αντεπιχείρημα σε αυτή την κριτική είναι ότι, αν οι φωνές προέρχονται από τους νεκρούς, πρέπει να υπομνησθεί ότι ήταν κάποτε η κανονική (διαβίωσης) άτομα? Με τη μόνη διαφορά ότι έχουν δοκιμάσει την αλλαγή της κατάστασης είναι γνωστή ως "το θάνατο, "που δεν πρέπει αναγκαστικά να γίνουν πλέον σοφός ή λόγιος! Raudive δεν ήταν η μόνη πειραματιστής το έργο των οποίων τα έγγραφα που οι νεκροί έχουν αίσθηση του χιούμορ, βαριούνται, θα θέλαμε να δώσουμε έμφαση, ή ακόμα και μιλάμε για τον καιρό. Οι περισσότεροι ερευνητές EVP καταγράφει προφανώς ένα σημαντικό ποσό από αυτό το είδος "προφορική junk» στις ταινίες τους.



Raudive κατέληξε επίσης στο στόχαστρο για τη χρήση του από μια δίοδο. Ανακάλυψε ότι οι φωνές που έχει αποκτηθεί σε δύναμη και αριθμό, όταν θορύβους του περιβάλλοντος χώρου ήταν διαδεδομένη. Η δίοδος, που είναι μια ευρυζωνική, κρύσταλλο ανιχνευτή ραδιόφωνο με μια σύντομη κεραία και ένα δεύτερο καλώδιο που συνδέονται άμεσα στην είσοδο μικροφώνου του καταγραφέα, εφόσον λευκό θόρυβο και διευκολυνθεί σε μεγάλο βαθμό τις φωνές στην εκδηλώνεται. επικριτές Raudive ισχυρίστηκε ότι αυτό ήταν πραγματικά ηχογράφησης ήταν αποσπασματικά των απλών ραδιοφωνικές μεταδόσεις. Ίσως η κύρια άμυνα κατά του φόρου αυτού είναι ότι οι φωνές Raudive του έκανε μια αναφέρω το όνομά του όσο πιο συχνά γίνεται.



Ορισμένες από τις ηχογραφήσεις του είχαν γίνει διαθέσιμο σε 7 "ρεκόρ καθώς και ένα βιβλίο με τίτλο Unhoerbares Wird Hoerbar (Η ακούγεται Γίνεται Ακουστική), με βάση τα 72.000 φωνές που καταγράφονται. Αυτό ήχου έγγραφο περιλαμβάνονται τα μηνύματα πνεύμα από τους όμοιούς του ισπανικού φιλόσοφος Ortega y Gasset και της σοβιετικής ποιητή Vladimir Mayakovsky. Το βιβλίο είχε μεταφραστεί και δημοσιευτεί σε μια διευρυμένη έκδοση ως σημαντική ανακάλυψη, ένα εκπληκτικό πείραμα στην ηλεκτρονική επικοινωνία με τους νεκρούς. από Colin Smythe, Ltd Αγγλίας το 1971. Πράγματι, ο Δρ Raudive ήταν τόσο απορροφημένος από τα φαινόμενα ότι άρχισε να επικοινωνεί με τους ερευνητές, μετά το θάνατό του.



Thomas Edison έκανε μια απροσδόκητη επανεμφάνιση το 1967, όταν μίλησε μέσω Sigrun Seuterman, η δυτικογερμανική μάντης ενώ ήταν σε ύπνωση. Edison συζητήθηκαν οι προσπάθειές του να αναπτύξει μηχανισμούς καταγραφής των απόψεων από πέρα από το 1928. Edison έκανε επίσης προτάσεις σχετικά με την τροποποίηση τηλεοράσεων και συντονιστείτε τους σε 740 megahertz να πάρει παραφυσική αποτελέσματα.



Υπάρχουν εβδομήντα είδε μια αναζωπύρωση του ενδιαφέροντος για το φαινόμενο EVP και μια σειρά βιβλίων έχουν δημοσιευθεί σε παγκόσμια κλίμακα η οποία τεκμηριωμένα ευρήματα διαφόρων ερευνητών: Οι συνομιλίες με τους νεκρούς ήταν γραμμένο το 1971, από τον William Addams Welch, σεναριογράφος και θεατρικός συγγραφέας Hollywood, να δημοσιεύονται και το 1975? και Carry On Μιλώντας από τον Peter Μπάντερ, ένας Βρετανός ερευνητής, δόθηκε στη δημοσιότητα στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπως Φωνές από τις ταινίες: Ηχογραφήσεις από το Other Worlds το 1973. Δύο Αμερικανοί, Scott Ρωγό και Raymond Bayless διεξήγαγε εκτεταμένη έρευνα των εγγράφων και δημοσίευσε ένα βιβλίο, τηλεφωνικές κλήσεις από το Dead (1976). Wen Die Toten Reden (When The Dead Speak) γράφτηκε από τον πατέρα Leo Schmid, Oeschegen, την Ελβετία και θα δημοσιευθεί μετά το θάνατό του το 1976. Είχε ανατεθεί μια μικρή ενορία σχεδόν δέκα χρόνια πριν για να του δώσει χρόνο να πειραματιστείτε με την εγγραφή το μυστηριώδες φωνές.

Τη δεκαετία του 1980



Το 1982, η GW Meek έκανε ένα ταξίδι σε όλο τον κόσμο για τη διανομή μαγνητοφωνήσεις από 16 αποσπάσματα της επικοινωνίας μεταξύ των William J. O'Neil και ένας αμερικανός επιστήμονας ο οποίος πέθανε 14 χρόνια νωρίτερα. Διένειμε επίσης ένα 100-σελίδα τεχνική έκθεση η οποία διαγράμματα, φωτογραφίες, τεχνικά δεδομένα και τις κατευθυντήριες γραμμές για την έρευνα από τους άλλους. Το μεγαλύτερο μέρος αυτού του υλικού είχαν προέλθει από την εκτεταμένη έρευνα που είχε διεξαχθεί μαζί με άλλους δύο Αμερικανούς, Paul Jones και ο Hans Heckman, σε ένα εργαστήριο που είχε ξεκινήσει. Η πρόθεσή τους ήταν να δημιουργήσει μια φωνή αμφίδρομης επικοινωνίας σύστημα πολύ πιο εξελιγμένο ότι ο εξοπλισμός που χρησιμοποιείται μέχρι τότε στην έρευνα EVP.



Η ταχεία πρόοδος της τεχνολογίας παρουσιάζει όχι μόνο νέες τεχνικές έρευνας, αλλά και νέα μέσα μαζικής ενημέρωσης για τις φωνές να χρησιμοποιήσει για να εκφραστούν. Οι ερευνητές σε διάφορες χώρες ανέφεραν φωτογραφίες από το "νεκρό" που εμφανίζονται σποραδικά στις τηλεοράσεις τους. Υπάρχει προφανώς δεν μπορεί να ελέγξει την εμφάνιση αυτών των εικόνων.



Klaus Schreiber, η δυτικογερμανική, ανέπτυξε ένα οπτικό-ηλεκτρονικό σύστημα ανάδρασης μαζί με τον Martin Wenzel, και άρχισε να λαμβάνει τις εικόνες των νεκρών ανθρώπων από την τηλεόραση. Πολλές εικόνες αυτές συνοδεύονται από ήχο της επικοινωνίας, και θα μπορούσαν να αναγνωριστούν με βεβαιότητα. Schreiber και υποστήριξε ότι είχε λάβει ακόμη και το βίντεο-ηχητική επικοινωνία από δύο νεκρούς συζύγους. Η δουλειά του ήταν το θέμα ενός ντοκιμαντέρ ταινία τηλεόραση και ένα βιβλίο του Rainer Hobbe του Radio Luxembourg.



Ίσως το πιο γνωστό πειραματιστών ελάμβαναν την οπτική, ακουστική επικοινωνία είναι Maggie και Jules Harsch-Fischbach του Λουξεμβούργου, οι οποίοι έχουν απασχολημένος που ερευνούν το φαινόμενο EVP για πολλά χρόνια τώρα. Θα αναπτυχθεί και να λειτουργήσει επιτυχώς δύο ηλεκτρονικών συστημάτων, το 1985, που ήταν πολύ πιο αξιόπιστη από τους προκατόχους τους, που παράγουν αποτελέσματα που θα μπορούσε να είναι αξιόπιστα διπλές. Μία από τις τεχνικές που αναπτύσσονται μπορούν να ακούσουν τις φωνές πνεύμα μιλώντας με ακουστικό πάνω από μια ραδιοφωνική συχνότητα που στην Ευρώπη χρησιμοποιείται αποκλειστικά για προσωπική σήματα βομβητή. Το 1987, θα λάβει την πρώτη σεκάνς τηλεόραση τους εικόνα καλής ποιότητας. Περίπου ένα χρόνο αργότερα, ο Jules και η Μάγκι Harsh-Fischbach έδρα συνεχή επαφή υπολογιστή. Μηνύματα αφέθηκαν αφύλακτα σε οθόνες ηλεκτρονικών υπολογιστών, καθώς και φωτογραφίες των νεκρών τους φίλους και τους συναδέλφους είχαν μυστηριωδώς φορτώθηκε επάνω τους υπολογιστές τους.



Η πιο απίστευτη υπόθεση των EVP στον υπολογιστή συνέβη στο μικροσκοπικό χωριό της Doddleston, την Αγγλία, κατά τη διάρκεια των ετών 1984-1986. Ken και Debbie Webster άρχισαν να λαμβάνουν τα μηνύματα από ένα άτομο που ονομάζεται Thomas Harden, ο οποίος ισχυρίστηκε έγραφε σε αυτούς από το έτος 1545, κατά τη διάρκεια της βασιλείας του Ερρίκου VIII. Η γλώσσα των μηνυμάτων του ήταν προ-σαιξπηρικού στον τομέα των κατασκευών και μελετήθηκε από τουλάχιστον μία γλωσσική εμπειρογνώμονα που βρήκαν τα γραπτά όλα-αλλά-άψογη, και ο οποίος θεώρησε αδιανόητο ότι θα μπορούσε να έχει ούτε φαλκιδεύεται, ακόμη και με τις πιο επιδέξιος ελισαβετιανής γλωσσολόγο. Συνολικά, το Websters έλαβε περισσότερες από 250 τέτοια μηνύματα, πολλά συνοδεύεται από στοιχειό φαινόμενα. Αναμειγμένα με αυτές τις περίεργες ανακοινώσεις από τον Thomas Harden τον 16ο αιώνα ήταν μια σύγχυση σύνολο των μηνυμάτων από μια ομάδα που αυτοαποκαλούνται 2109. Δεν ήταν δυνατό να πει εάν τα μέλη της ομάδας αυτής ήταν άνθρωποι από το μέλλον ή την εξωγήινη. Μετά το μυστηριώδη γραπτά σε Doddleston παύσει να υπάρχει, 2109 ομάδα ξεκίνησε την επικοινωνία με τις Harsch-Fischbachs στο Λουξεμβούργο και προφανώς εξακολουθεί να κάνει. Webster έγραψε ένα βιβλίο το 1989 με τον τίτλο από το κατακόρυφο επίπεδο, και περιλάμβανε εκτενή φωτογραφική τεκμηρίωση.



Τέλος, πειράματα άρχισαν να λαμβάνουν τις εικόνες για VCRs τους. Αυτές οι ταινίες δείχνουν πρόσωπα, πλήθη, τα σκηνικά και τα ζώα. Οι άνθρωποι του εικόνες φαίνονται εξαιρετικά ectoplasmic? Παρόμοια με τα είδη των εικόνων φαίνεται στη φωτογραφία πνεύμα, παρόλο που οι πρόσφατες εικόνες φαίνονται πολύ πιο "φυσιολογική". Ίσως αυτό είναι αντανακλαστικό της βελτίωσης της τεχνολογίας και στις δύο πλευρές της ζωής.



Ένα χρόνο νωρίτερα, Sarah ESTEP, κάτοικος Severna Park, Maryland, ΗΠΑ δημοσίευσε τα αποτελέσματα των δεκαπέντε ετών έρευνας EVP στο βιβλίο της «Voices of Eternity». Sarah ίδρυσε επίσης την αμερικανική ένωση-Ηλεκτρονική Voice Phenomena, η οποία είναι μια χαλαρή κολεκτίβα από πειράματα και άλλους που ενδιαφέρονται για την έρευνα επιβίωση. Η οργάνωση έχει επίσης και περισσότερα από διακόσια μέλη διάσπαρτα σε όλο τον κόσμο και να δημοσιεύει ένα τριμηνιαίο ενημερωτικό δελτίο.



Sarah ESTEP έχει καταστήσει στόχο της να συγκεντρώσει όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες από μη ενσώματο ομιλητές της για τη ζωή στον κόσμο τους. Έχει γίνει επίσης επαφές με φορείς από το "κόσμους Διάστημα" αόρατο σε μας, αλλά δεν είναι κοινώς αντιληπτές ως πνεύμα. Οι οντότητες που επικοινωνούν μιλούν φέρουν τα πλοία, επαναλαμβάνουν συχνά το σύνολο ή μέρος των λέξεων τους, ήχος ρομποτικά σε ορισμένες περιπτώσεις, και αναφέρω τα ονόματα των αστρικών φορέων γνωστό σε εμάς, όπως η Alpha Centauri ή Venus, καθώς και εκείνες που δεν γνωρίζουμε, όπως ένα μέρος που ονομάζεται Palymachie. Τους κατοίκους του πνεύματος της πω στον κόσμο ότι είναι χαρούμενος, ότι ο κόσμος τους είναι αληθινό σπίτι μας, και θα πρέπει να έρθουν πίσω και να δούμε πόσο όμορφη είναι. Υπάρχουν φυτά, τα δέντρα και τα ζώα και μάλιστα αναφέρουν ότι έχουν τα σπίτια από ένα είδος, ακόμα και πόλεις. Είναι σε θέση να δείτε μελλοντικά γεγονότα, αν και δεν γίνεται αυτόματα γνωρίζουμε τι θα συμβεί στο μέλλον. Φαίνονται να πρέπει να κάνετε κάποια έρευνα των δικών τους, προτού συζητήσουμε για οποιαδήποτε μελλοντική εμφάνιση.



ESTEP δεν είναι η μόνη που λαμβάνει "Space" φωνές. Άλλοι ερευνητές κάνουν επίσης. Θα λαμβάνετε κλήσεις για βοήθεια, προσευχές, και την καθοδήγηση από τις ψυχές που είναι περιπλάνηση, αγνοούν το θάνατο, ή πολύ βασανισμένος στο διαχωρισμό τους από τους αγαπημένους τους. Φαίνεται ότι αυτά τα πνεύματα έχουν συνταχθεί με τον ερευνητή ή να μεταφέρονται σε αυτούς από άλλους φορείς των οποίων η δουλειά είναι η διάσωση της χάνεται. Αυτές οι ψυχές μπορούν να μιλήσουν, ίσως για να μας προειδοποιήσει για τις συνέπειες της είναι ανέτοιμη για το θάνατο, και τότε είναι shepherded σχετικά, και ελπίζω να δοθεί η βοήθεια που χρειάζονται.

__________________

Το Ghost Orchid



«Το φάντασμα Orchid" CD, που κυκλοφόρησε πρόσφατα στην βρετανική δισκογραφική εταιρεία Ash International [RIP], καταρτίστηκε, επιμέλεια και παραγωγή από τον Justin Chatburn και ο Mike Harding Ash International. Που προέρχεται ένα τεράστιο αρχείο ταινίας, την ιδιοκτησία ενός οργανισμού που ονομάζεται Parapsychic Ακουστικής Έρευνας Συνεταιρισμός (PARC), να φέρει την περίεργη μέχρι την ταχύτητα σε αυτό το παράξενο και εξοργιστικό φαινόμενο. Sam Ayres και Justin Chatburn εγκατεστημένοι στο PARC Autumn1998. Ως προσπάθεια στο πλαίσιο συνεργασίας, PARC αποτελείται από πολλά μέλη που πρόθυμα συνέβαλαν με το έργο ή ιδέα υπό ανάπτυξη. Τα αποτελέσματα ήταν τότε αρχειοθετούνται, να τεκμηριώνεται και τελικά δημοσιεύονται.



Χαιρετίζω την απελευθέρωση αυτό το οριστικό CD. Ringmaster Leif Elggren ξετυλίγεται το σπείρωμα καθώς προχωρούμε μέσα από τα κομμάτια, τα οποία, παρεμπιπτόντως, περιλαμβάνει το υλικό από το 7 "ρεκόρ κυκλοφόρησε με το 1971 το βιβλίο Raudive του Breakthrough. Το CD είναι σίγουρα μια πολύτιμη προσθήκη σε αυτό το τομέα της έρευνας, και, τολμώ να πω χωρίς να φανώ αυθάδης, που αποτελεί πηγή μερικές από τις πιο όμορφες υφής ήχους που έχω ακούσει εδώ και πολύ καιρό.



Ο ήρωας του "The Ghost Orchid" είναι Raymond Cass, ο οποίος αφιέρωσε μεγάλο μέρος του χρόνου του για να ερευνά αυτό το φαινόμενο. Για πρώτη φορά άρχισε να ενδιαφέρεται για EVP, όταν μια ανδρική φωνή ξαφνικά ζήτησε το όνομά του σε μια πρωτόγονη ραδιόφωνο, το οποίο ήταν απενεργοποιημένο κατά τη χρονική στιγμή. Μια έρευνα της γενεαλογίας του, αποκάλυψε ότι είχε ψυχική προγόνους, ένας από τους οποίους είχε διωχθεί για τα παραφυσικά τις ικανότητές της το 1773, και ένα άλλο που θα μπορούσε να αιωρούνται έναν πίνακα με τρεις άνδρες συνεδρίαση στην κορυφή του. Η δημοσίευση του βιβλίου του Κωνσταντίνου Raudive για Θεαματική το 1971 ήταν η ώθηση που προωθείται Cass στην πρώτη γραμμή της έρευνας βρετανικής EVP, και αμέσως την παραγωγή ηχογραφήσεις των φωνών των εν λόγω καταπληκτική σαφήνεια και πλάτους ότι προσέλκυσε την παγκόσμια προσοχή. προηγούμενες μελέτες του στην ακουστική και πρακτική εμπειρία του ως τεχνολόγος ακουστικών βοηθημάτων πιθανότατα ανεκτίμητα εργαλεία για την έρευνα του. Cass ήταν ένα από τα πρώτα παραδείγματα για την καταγραφή των επίμαχων φωνές πολύγλωσσος, η οποία κατασκευάζει τις φράσεις και προτάσεις από διάφορες γλώσσες, παραδείγματα και ερμηνείες που εμφανίζονται σε αυτό το CD. Ωστόσο, το 1997 στην ηλικία των 76, τις ικανότητές του, φάνηκε να παραπαίουν, και μένει να δούμε αν θα επιστρέψει με επιτυχία στο πεδίο.



Cass φαίνεται να ευνοεί το σενάριο της ET, γεγονός που υποδηλώνει ότι η κατακερματισμένη επικοινωνίες θα μπορούσε να είναι ότι απευθύνονται σε επιλεγμένα άτομα, που για μεγάλο χρονικό διάστημα, πιθανόν από την εξωγήινη παρακολούθησης και σταθμούς αναμετάδοσης τοποθετείται κάπου στο ηλιακό σύστημά μας. Ο κατακερματισμός των εν λόγω μηνυμάτων κρατά τους δικαιούχους είναι εξαιρετικά συντονισμένα και ταυτόχρονα να διασφαλίζει ότι θα ασκούν τη δική τους συνεχή έρευνα προκειμένου να επιβεβαιώσουν τις παρατηρήσεις και τα συμπεράσματά τους. Προτείνει, επίσης, ωστόσο, ότι «οι φωνές μπορεί να είναι μια μεταλλαγμένη ανάπτυξη του υποσυνείδητου μυαλού, ή μια παροδική υποπροϊόν της ηλεκτρομαγνητικής ρύπανσης που τώρα δακτυλίων του πλανήτη μας."



Joe Banks, ο οποίος δεν είναι ξένη προς ιδιόμορφο ήχου φαινόμενα - όπως ο ίδιος ξοδεύει πολύ από τον χρόνο του ελέγχου των φυσικών ραδιοκύματα από τα αστέρια και οι γαλαξίες - συνέβαλαν μια από τις πολλές εξαιρετικές εκθέσεις που περιλαμβάνονται στο φυλλάδιο CD. Κάνει το ίδιο το σωστό επιχείρημα, ότι υπάρχει μια φυσική τάση του ανθρώπου να "έργο" που σημαίνει πάνω αλλιώς αθώα φαινόμενα, σε μια προσπάθεια να απλουστεύσει τους είτε ακόμη περισσότερο, ή να τους κάνουν να εμφανιστούν (περισσότερες) μυστηριώδες από ό, τι μπορεί να έχει ήδη (φαίνεται ότι) να είναι. Η ανθρώπινη φαντασία θα προσπαθήσει να επιβάλει την έννοια συνθέσεις ήχων, στην περίπτωση αυτή, και, φυσικά, κάθε άτομο θα χρησιμοποιούν συνήθως τη δική του γλώσσα, ως βάση για την ερμηνεία. Σε περίπτωση που δεν έχει νόημα μπορεί να γίνει από ό, τι αντιλαμβανόμαστε, τότε κάποια μορφή επικουρικού υπόθεση θα εφευρεθεί ή / και εφαρμογή για την υποστήριξη της σύναψης. Το άγριο έδαφος που απλώνεται μπροστά μας, ο ξένος τη γλώσσα που χρησιμοποιούμε για να επιχειρήσει να περιγράψει γίνεται.



Ακόμα και τα συμβατικά επιστήμη έχει μειωθεί σε ποιητική ορολογία για να εκφράσει την απειροελάχιστη και αφηρημένο κόσμους μέσα κόσμους που φαίνεται να ξεθάψει συνεχώς. Ένα από τα προβλήματα που επισημαίνει ο Joe τράπεζες όσον αφορά τη συγκεκριμένη πτυχή του φαινομένου του EVP είναι ότι «καλούμαστε να δεχθούμε ότι οι φορείς που έχουν την ευφυία να αποκτήσουν μια κατανόηση πολλών γλωσσών, ενώ έχουν χάσει την ικανότητα να μιλά γραμματικά ή να περιορίζονται στην ορθή λόγια ». Επιπλέον, παρατηρεί ότι κατά τη σύνταξη των συμβατικών EVP επίδειξης ταινίες για να ενισχύσει τη διαδικασία της προβολής από τις πρώτες που έχει ο αφηγητής ανακοινώσει τις έννοιες πριν παίξουν τα παραδείγματα.



Το ανθρώπινο μυαλό έχει να συμπληρώσει τα κενά, ή διαφορετικά θα πήγαινε εντελώς bonkers και η μυστηριώδης φωνές που θα μπορούσαμε να ακούσουμε μέσω ραδιοφώνου ή τηλεφώνων μας θα αρχίσει να αντηχεί εντός της δικής μας κρανίων. Για να είμαι ειλικρινής, απλά δεν υπάρχουν επαρκή lampposts γύρω για όλους μας να έχουν ένα να μιλήσει.



Απομένει να πούμε ότι το φαινόμενο θεωρήθηκε αρκετά σοβαρή ώστε να έχετε μόνο δεν έχουν αξιολογηθεί από διάφορα παραφυσικά ομάδες, αλλά και να έχουν τεθεί υπό έλεγχο από Υπουργείων Άμυνας και στις δύο πλευρές του Ατλαντικού και χωρίς αμφιβολία οι ομόλογοί τους στην (πρώην ) το Ανατολικό μπλοκ και εγώ.



Προσωπικά, δεν μπορώ να κάνω τη δική μυαλό μου για το φαινόμενο του EVP, αλλά ξέρω ότι αυτό ήχου έγγραφο θα είναι ένα πράγμα για θησαυρό και να ακούτε από καιρό σε καιρό, ακριβώς για να tantalize και να ενθαρρυνθεί η ανθρώπινη επιθυμία μου για το all-πάρα πολύ γλυκό , και η αιώνια ανεξερεύνητη terra incognita που μπορούν απλώς, ενδεχομένως, να περιμένει πέρα από την πύλη.





-Πώς να



Καθένας που ενδιαφέρεται για τη μελέτη της επιβίωσης της ανθρώπινης συνείδησης πέρα από φυσικό θάνατο το πόδι για να μαθαίνουν και να αναπτύσσονται από τη διερεύνηση και / ή να διενεργήσει η ίδια έρευνα του / της EVP. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να προσεγγίσει τις πιθανές εκδηλώσεις της επιβίωσης μετά θάνατον? ίσως η καλύτερη στάση για να πάρετε είναι να θεωρούν ότι ένας συνδυασμός και των δύο επιστήμη και πνευματικότητα. Οι περισσότεροι ερευνητές συμπεριφορά ηχογραφήσεις στα σπίτια τους, σε τακτική βάση. Συχνότητα και η συνέπεια φαίνεται να ενισχύσεις την επίτευξη αποτελεσμάτων.



Τι πρέπει να κασέτα;



1: Ένα κασετόφωνο, προφανώς. Πρόωρη ηχογραφήσεις έγιναν σε ρολό-to-reel μηχανές, στη συνέχεια, κασετόφωνα. Τίποτα με ένα ενσωματωμένο μικρόφωνο ή τα ηχεία έχει αποδειχθεί αναξιόπιστες δεδομένου ότι αυξάνουν τη νόθευση και, συχνά, πάρτε πάρα πολύ τοπικό θόρυβος κινητήρα, αν ηχογραφήσεις γίνονται σε υψηλά επίπεδα. Η εισαγωγή της ψηφιακής τεχνολογίας έχει βελτιώσει σημαντικά την ποιότητα εγγραφής και είναι μια ακόμη πιο προτιμότερο μέσο.



2: Ένα μικρόφωνο. Συμπυκνωτής mikes δεν είναι μέχρι τη γρατσουνιά. Θα καταλήξετε άκουσε τον εαυτό σας μιλάει, ενώ θα υπάρχει περισσότερο από πιθανό να είναι ένας τοίχος από σφύριγμα στο παρασκήνιο. Καλής ποιότητας μικρόφωνα μπορούν να αγοραστούν σε πιο hi-fi καταστήματα.



3: Αξιοπρεπής ακουστικά πάντα να έρθει σε πρακτικό. Μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό τους ήχους πιο συγκεκριμένα, εάν χρησιμοποιηθεί ταυτόχρονα με το (δυνατά) αναπαραγωγή ομιλητή



4: Καλή ηχεία που μπορούν να ανταπεξέρχονται υψηλά επίπεδα όγκου, ένα στερεοφωνικό ενισχυτή για την κίνησή τους, και, ει δυνατόν, ένα γραφικό ισοσταθμιστή, ώστε να μπορείτε να φιλτράρετε περιττές συχνότητες.



5: Η πηγή του ήχου. Προσπαθήστε tuning σε συχνότητα μεταξύ των σταθμών AM / FM ραδιόφωνο. Θα επιτύχει μάλλον καλύτερα αποτελέσματα για τη ζώνη συχνοτήτων ΑΜ, όπως FM περιλαμβάνει τόσο αιμορραγία μεταξύ των σταθμών σε ένα ήδη υπερφορτωμένο κλήση. Αναζητήσουν τομείς όπου λευκό θόρυβο είναι το κυρίαρχο ήχο. Η ίδια διαδικασία μπορεί να εφαρμοστεί σε ραδιόφωνο βραχέων κυμάτων, όπου υπάρχουν λιγότερες συχνότητες. Εάν χρησιμοποιώντας τα AM / FM ή σύντομες μπάντες κυμάτων δεν απευθύνεται σε εσάς, δοκιμάστε τις ζώνες αέρα. Αυτές είναι οι συχνότητες πιλότους του αέρα και οι πύργοι ελέγχου χρησιμοποιούν για να επικοινωνούν. Το μόνο γήινα φωνές πρόκειται ακούσετε θα είναι εμφανής, όπως ανακοινώσεις της εναέριας κυκλοφορίας, έτσι ώστε αν κάποιος λέει, "Αυτό είναι νεκρός ο θείος σου," μπορείτε να είστε σίγουροι ότι δεν είναι βρετανός πιλότος Airways. Μπορεί επίσης να δοκιμάσετε να παίξετε ένα αρχείο ή να κάνει μια ταινία του τρεχούμενου νερού. Προφανώς οι δύο αυτές μέθοδοι λειτουργούν επίσης καλά.



7: Μια δέσμευση να δέσουν με ταινία.



Τι πρέπει να περιμένετε;



Μην περιμένετε να ακούσετε τίποτα την πρώτη φορά που ταινία, ή ίσως το δέκα φορές μετά από αυτό. Φαίνεται να χρειαστούν περίπου δύο εβδομάδες πριν από περισσότερα εκλεπτύνει πάρει τίποτα, ή πριν από το αυτί τους, έχει εκπαιδευτεί να διακρίνει μια φωνή πνεύμα, το οποίο μπορεί να ακούγεται σαν ψίθυρος, να είναι χαμηλή και τονική στο γήπεδο, να είναι πιο γρήγορα ή πιο αργά από το κανονικό ομιλία, ή παραδόξως τονισμένα. Αν είναι επιτυχής, θα ακούσετε σίγουρα φωνές προφέρουν παράξενο, φαινομενικά ακατάληπτο λέξεις και φράσεις. Μπορείτε να ακούτε εκκλήσεις για βοήθεια από αναξιοπαθούντα ψυχές. Δεν μπορείτε ποτέ να λάβετε μηνύματα από τους ανθρώπους (το πνεύμα) που αγαπάς καλύτερα, ή αν το κάνετε, μπορείτε να ακούσετε από αυτούς μόνο μια φορά ή σπανίως


Web Resources:

Metascience Ίδρυμα Α.Ε.



Ηλεκτρονικά Φαινόμενα Voice EVP Alphaland



Οι κυνηγοί φαντασμάτων διεθνή κοινωνία-Electronic Voice Phenomena


Αρχεία Κυβερνοπάνκ - EVP

Ηλεκτρονικά Φαινόμενα Voice αναθ. Jarvis «Σελίδα

Η Αμερικανική Ένωση Ηλεκτρονικών Φαινόμενα Voice

Παραδείγματα EVP & Robin στη σελίδα Transcommunication

All About EVP - Times Fortean 104

EVP Καταγραφή Πνεύματος


Περισσότερες πληροφορίες και σχόλια του "The Ghost Orchid" CD μπορούν να βρεθούν στο Parapsychic Ακουστικής Έρευνας Συνεταιρισμός.

Ορίστε και μερικές ηχογραφήσεις
http://www.aaevp.com/examples/examples_voice.htm

πηγη απο http://www.metafysiko.gr/
μεταφραση απο λεξικο συγνωμη για τις ασυνταξιες...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου